Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

A A A

Până la 22 noiembrie curent reprezentanții diasporei pot aplica pentru Proiectul ”Subvenții în avans pentru proiectele start-up”

Publicat:Thu, 03/10/2019 - 10:34

În perioada lunilor octombrie–noiembrie curent persoane din Republica Moldova, cât și reprezentanți ai diasporei, vor putea mai accesibil să dezvolte o afacere în agricultură și mediul rural. Este inițiat un proiect bazat pe finanțarea în avans, prin care tinerii și femeile care doresc să-şi deschidă o afacere, își pot realiza ideile inovative.

Proiectului întitulat ”Subvenții în avans pentru proiectele start-up”, este primul proiect complet, comprehensiv și practic în domeniul antreprenorialului agricol, dedicat identificării, stimulării și multiplicării potențialului inovator și de business al tinerilor și femeilor din Moldova, doritori de a reveni și a crea un viitor acasă.

Acest proiect este lansat de către Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură și pot să aplice atât persoane din Republica Moldova, cât și reprezentanți ai diasporei care doresc să inițieze o afacere în domeniul agricol.

Este important de menționat că doritorii pot aplica doar în calitate de persoană juridică (SRL, Gospodărie țărănească, ș.a.).

Materiale informative despre Proiectului ”Subvenții în avans pentru proiectele start-up”: http://aipa.gov.md/ro/content/pla%C8%9Bi-%C3%AEn-avans