Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

A A A

LA 10 AUGUST ESTE DAT STARTUL PROGRAMULUI *DIASPORĂ*ORIGINI*REVENIRI 2020 (DOR 2020), EDIȚIE ON-LINE

Publicat:Mon, 10/08/2020 - 09:23

Astăzi, 10 august curent, este dat startul Programului DOR 2020. În acest an, partcicipanții vor trăi o nouă experiență, Un altfel de DOR: la distanță, dar totuși împreună! Evenimentul urmează se se desfășoare în perioada 10-19 august 2020 în regim on-line, facilitând întâlnirea la distanță a tuturor copiilor și adolescenților înscriși.  

Pe parcursul a 10 zile, participanții la Program au posibilitatea să interacționeze on-line, să redescopere limba maternă, tradițiile și elementele de istorie ale Moldovei, cu ajutorul unor mentori cunoscuți din țară. 

Participarea la Programul DOR este gratuită, toate cheltuielile sunt acoperite din bugetul de stat, participanții urmând să se asigure doar cu un computer și cu conexiune bună la Internet.

Păstrăm emoția și energia celorlalte ediții care au valorificat și promovat tradiția neamului nostru. Vă îndemnăm să urmăriți pagina Programului DOR la următorul link: https://www.facebook.com/dor.moldova/, http://brd.gov.md/ro/content/la-10-august-va-fi-dat-startul-programului-diasporaoriginireveniri-2020-dor-2020-editie-0

Agenda DOR 2020 poate fi accesată la linkul: https://bit.ly/3goirKR

*în agendă e indicată ora Chișinăului