Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

A A A

Anunțuri

ANUNȚ privind prezentarea proiectelor investiționale și de cooperare cu mediul de afaceri din Republica Populară Chineză

Ambasada Republicii Moldova în scopul realizării obiectivului privind promovarea unei diplomații economice active și consolidarea cooperării în domeniul comercial-economic înaintează un Apel pentru înaintarea proiectelor investiționale și de cooperare cu mediul de afaceri din Republica Populară Chineză.

Proiectele ar fi oportun să fie orientate spre promovarea dezvoltării economice și a creșterii durabile (inclusiv energia, agricultura, finanțele, educația  etc.), crearea condițiilor pentru piețele deschise, îmbunătățirea mediului de afaceri și promovarea investițiilor.

La înaintarea proiectelor investiționale urmează a fi însoțite de planul de afaceri.

Proiectele de cooperare economică să reflecte următoarele informații:

  1. Denumirea proiectului.
  2. Denumirea persoanei juridice, sediului și datele de identificare.
  3. Echipa proiectului și rolul fiecăruia în implementarea proiectului.
  4. Prezentarea unui rezumat al proiectului (pentru a explica care rezultate sunt planificate pentru a fi obținute prin intermediul proiectului și în ce mod).
  5. Părțile interesate
  6. Rezultatele așteptate (de cuantificat dacă este posibil).

De asemenea, salutăm proiectele finanțate în colaborare cu alte organizații/donatori.

Pentru a asigura o promovare eficientă a proiectelor mediului de afaceri din Republica Populară Chineză, solicităm că acestea să fie însoțite de traducere în limba engleză sau rusă.

Proiectele urmează a fi expediate la adresa: beijing@mfa.gov.md

Pentru detalii suplimentare, urmează a contacta pe dl Igor Fondos, Secretar I (domeniul economic) al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Populară Chineză: tel.:+8613263328727, e-mail: igor.fondos@mfa.gov.md.

 

Dumitru BRAGHIȘ

Ambasador