Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

A A A

26 octombrie 2020 Ambasadorul Republicii Moldova în China, Dumitru BRAGHIȘ, a avut o întrevedere cu TAO Xiaomian, Vice-președintele Consiliului Național al Industriei Ușoare din China.

Publicat:Mon, 26/10/2020 - 10:55

În cadrul vizitei în orașul Yiwu, Ambasadorul Republicii Moldova în China, Dumitru BRAGHIȘ a avut o întrevedere cu TAO Xiaomian, Vice-președintele Consiliului Național al Industriei Ușoare din China și Federației chineze a Cooperativelor de Artizanat și Industrii conexe.

Ambii oficiali au exprimat disponibilitatea de a sprijini consolidarea dialogului și cooperării dintre asociațiile, companiile din sfera industriei ușoare și artizanat din Republica Moldova și China.

Stabilirea relațiilor cu Consiliul Național al Industriei Ușoare din China și Federația chineză a Cooperativelor de Artizanat se înscrie în eforturile Ambasadei de impulsionare a relațiilor moldo-chineze pe filiera diplomației economice.

Ambasada va continua valorificarea noilor contacte, în vederea inițierii unor proiecte de cooperare mutual avantajoase, organizării în comun a acțiunilor de promovare, identificării domeniilor de interes și a partenerilor comerciali din ambele părți etc.