Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

A A A

Activitatea Diasporei

În perioada 21-23 august 2020, Guvernul Republicii Moldova organizează Zilele Diasporei

Anual, la sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, Guvernul Republicii Moldova organizează Zilele Diasporei pentru cetățenii ţării noastre, care sunt plecați peste hotare.

Scopul evenimentului este fortificarea relațiilor cu diaspora, precum și mobilizarea diasporei și a societății civile în promovarea acțiunilor comune orientate spre dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova.

Zilele Diasporei 2020 se vor desfășura în format online, în perioada 21-23 august 2020. Agenda, alcătuită în baza consultării cu diaspora, include și de această dată subiecte de actualitate care prezintă interes pentru concetăţenii noştri aflaţi peste hotare. În curând, vom reveni cu agenda evenimentului.  

Vă invităm să participaţi la sesiuni de discuții cu reprezentanții instituțiilor de stat și ai organizațiilor internaționale, precum și la activități de networking și socializare cu și pentru diasporă. Informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul BRD - www.brd.gov.md

Vă puteți alătura evenimentului pe Platforma Zoom, pagina de facebook a BRD și privesc.eu.
Formularul de înregistrare la eveniment poate fi accesat la următorul link (tot aici poate fi vizualizată și agenda proiect): https://bit.ly/2PlqewS

Stimați membri ai diasporei, termenul limită de înregistrare este 19 august 2020.

NOTĂ: Timpul de desfășurare a activităților indică ora Chișinăului. Pentru înregistrare click AICI.