Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

A A A

Linia telefonică de urgență:
+8613811526117
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamitați naturale, alte situații excepționale.
La acest numar nu se fac programari și nu se ofera informații de ordin consular.

Noutăţile Ambasadei

30/07/2021 | Noutăți

Ambasadorul Dumitru Braghiș a vizitat Pavilionul Republicii Moldova din orașul Chengdu – o platformă de promovare a cooperării economice moldo-chineze.

Scopul vizitei a fost inspectarea Pavilionului Republicii Moldova din Chengdu, care activează în regiune din anul 2014 și comercializează vinuri de marcă Vartely, Mileștii Mici, Suvorov-Vin, Vindicum.

În cadrul dialogului cu...Read more

30/07/2021 | Noutăți

Ambasadorul Dumitru Braghiș a participat la Expoziția Internațională de Echipamente și Industrii Inteligente din or. Deyang - eveniment economic marcant din provincia Sichuan.

În marja vizitei în Deyang Ambasadorul a avut întrevederi cu conducerea de vârf a orașului și a participat la Expoziția Internațională de Echipamente și Industrii Inteligente.

Î n cadrul întrevederii Ambasadorului cu...Read more

23/07/2021 | Noutăți

Ambasadorul Dumitru BRAGHIȘ în dialog cu conducerea celui mai mare concern media cu profil economic - China Business Herald.

În data de 23 iulie curent, Ambasadorul Dumitru Braghiș a vizitat sediul celui mai mare concern media cu profil economic - China Business Herald și a avut un dialog cu Secretarul General al Federației Presei Economice din China, Jiang Shengyuan.

În cadrul întrevederii, oficialii au convenit asupra...Read more

22/07/2021 | Noutăți

Pavilionul Național în cadrul Expoziției vinicole ”2021 Qingdao Wine and Spirit Exhibition”.

În perioada 19-21 iulie curent, în orașul Qingdao a avut loc Expoziția ”2021 Qingdao Wine and Spirit Exhibition”, la care Republica Moldova a fost prezentă cu Pavilion Național....Read more

Subscribe to Noutăţile Ambasadei

Noutăţile MAEIE

26/07/21 | Comunicate de presa

26 iulie 2021, Chișinău – Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene salută aniversarea a 20 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Organizația Mondială a Comerțului.

26/07/21 | Comunicate de presa

26 iulie 2021, Chișinău - Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a găzduit cea de-a doua reuniune a Comitetului de supraveghere a proiectului „Sprijin pentru dialog structurat de politici și coordonare a implementării Acordului de Asociere, precum și consolidarea procesului de aproximare legislativă” al Uniunii Europene, la care au par